Biltilhengere hos Sommerseth

Sommerseth har den hengeren du trenger

Vi har alltid et stort lager av laste-, maskin-, ATV- og båthengere fra Brenderup, Fogelsta og Ifor Williams, som er klare for rask levering.

Våre fagfolk hjelper deg å finne akkurat den hengeren du har bruk for. I tillegg skaffer vi selvsagt det du trenger av tilleggsutstyr og reservedeler – også til eldre modeller.

Hos oss finner du fagkompetanse på hele spekteret av biltilhengere. Tilhengere kommer i et stort antall varianter, og dekker mange ulike behov. Gode råd fra våre fagfolk hjelper deg med avgjørelsen, og sikrer at du velger rett tilhenger. De fleste ser forskjellen på biltransporter, båthenger, scooterhenger, kajakkhenger og hestehenger, men når man skal velge mellom ulike varianter av maskinhenger, varehenger, hagehenger, skaphenger, tipphenger (vippeplanshenger) eller flathenger kan det være vanskeligere. Uansett hjelper vi deg!

Hos Sommerseth får du alltid det rådet som gir deg akkurat den tilhengeren du trenger.

Rimelig og trygg frakt til hele Nord Norge. Om du holder til i Tromsø, Harstad, Bodø, Mo i Rana, Mosjøen, Alta, Svolvær, Finnsnes, Sortland, Hammerfest eller Kautokeino, så sørger vi for at henger fra Sommerseth leveres på døren din.

Kontakt ossSe vårt utvalg av leveringsklare tilhengere

La oss ta service på din tilhenger

Mange sjekker hengerens tilstand rett før den skal brukes. Hengeren plasseres gjerne litt her eller der, og tas frem dersom behovet plutselig melder seg. Trygg ferdsel i trafikken er viktig, og en henger i forskriftsmessig stand handler om sikkerhet for deg og andre i trafikken.

Alt utstyr trenger vedlikehold. En tilhenger har flere servicepunkter, og med jevnlig vedlikehold/kontroll kan du få en enklere og tryggere hverdag – med færre bekymringer.

Sommerseth forhandler kvalitetshengere fra Brenderup og Ifor Williams til alle formål, og vi tar sikkerhetssjekk og service på alle merker.

Sikkehetsjekk eller service? Uansett hva tilhengeren trenger, så hjelper vi deg. Bare ring oss.

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser