Kupp på Ford Fiesta ST 1,5 Ecoboost 200hk manuell

En av våre fete utstillingsbiler kan bli din - førstemann til mølla!

Våre utstillingsbiler er spekket med utstyr og tilbehør. En av dem kan nå bli din til en meget god pris! Bilene er selvfølgelig leveringsklare på timen. Ring en av våre selgere, eller kom innom og se!

Ford Fiesta ST 1,5 Ecoboost 200hk manuell

Super tøff utstillingsbil skal nå selges! Her får du virkelig deg et leketøy. Ford Fiesta er en super bil og med ST-utgaven og 200 hestekrefter blir denne bilen utrolig gøyal å kjøre og den gjør 0-100km/t på 6,5sek.

Bilen ligger utrolig godt på veien og hver kjøretur blir en morsom opplevelse. Fiesta ST har en unik grill som man kun får på ST-utgaven. Denne flotte Performance Blue fargen er også en ting som er unikt for ST-utgavene fra Ford.

Recaro setene gjør at du sitter som du skal i sportsbil. Bilen er meget godt utstyrt med bl.a.:

B&O Premium Sound -ST performance pakke med Quaife differensialsperre  og Launch kontroll -Panoramatak -Låsemuttere -LED lys med grå innramming -Dørkantbeskyttere -BLIS (Blindsone informasjonssystem, med varsel for kryssende trafikk) -Ryggekamera -Oppvarmet frontrute -Oppvarmet ratt

Parkeringssensor bak og innfellbare elektriske sidespeil,  mørktonet glass, nøkkelfri adgang og start, dørkantbeskyttelse, el.vindu bak og du får med vinterhjul på alu.felg.

Velg mellom kampanjepris eller privatleasing:

Kampanjepris kr 415 900,-!

Privatleasing kun kr 2 990,- pr mnd. 

(Forskuddsleie kr 75 000, 36mnd/45 000km, Kampanjerente 1,99% Ford Credit)

For mer informasjon ta kontakt med Morten Engdal.

Tlf: 902 20 873

E-post: morten@sommerseth.net

Kontakt ossBestill prøvekjøring


Andre tilbud du kan være interessert i...
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger