COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut 7-s

Kr 549 000

Eksl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
26400Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut 7-s

Kr 549 000

Eksl. omregistrering

Svært Godt utstyrt Ford S-max 180hk AWD aut er klar for levering i våre lokaler. Lekker bil med Ruby red metalliclakk og sort skinninteriør. Bilen har også den store spoileren bak som gjør at den får et tøffere utseende.

Ford S-Max har siden den ble introdusert for 12 år siden redefinert hva en familiebil kan være. Borte er trist design og ulne kjøreegenskaper. Ford S-Max viste, og viser fremdeles i denne nyeste generasjonen, at det å kjøre syv seters familiebil ikke trenger å bety at du kjeder deg bak rattet.

Ford S-Max byr på et tøft design, og kjøreegenskaper som kan få mange vanlige biler til å skammes. I tillegg er dette en tvers igjennom praktisk bil som fyller alle behov familien måtte ha. I bagasjerommet finner du to ekstra seter som er felt ned i gulvet, disse kan vippes opp i en håndvending hvis du skulle ha behov for seks eller syv seter. Når du ikke trenger de lenger er det bare å trykke på en knapp, så faller de tilbake til plassen sin. I bagasjerommet finner du også knappen for å felle ut det elektriske hengerfestet. Bilen har en hengervekt på maksimum 2000KG.

Hva er din innbyttebil verdt? Test Sommerseth´s enkle verktøy! Få svar her og nå - fra ekte fagfolk: Ditt innbyttetilbud

Utstyrt med

Oppvarmet frontrute - Et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

Keyless/Nøkkelløs lås/start - Her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motoren.

Programmerbar drivstoffdrevet parkvarmer -Som du kan programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene.

Parkeringsassistent - Bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Ryggekamera - når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

 • El.innfellbart hengerfeste
 • Handsfree bakluke (åpner seg selv)
 • 3-soners klimaanlegg med eget klima bak
 • Varme i ratt
 • Mørke ruter bak
 • Solgardiner bakruter
 • Flybord bakseter
 • Adaptiv cruisekontroll
 • Premium Sound (største lydanlegget)
 • Dynamiske LED lys med adaptive LED hovedlys!
 • 7-seter
 • El.nedfellbare 5-bakseter
 • El.vinduer
 • 10-veis justering av sete med minnefunksjon
 • El.passasjersete
 • Spoiler bak
 • Ekstralys
 • Navigasjon
 • Bluetooth handsfree og streaming
 • Regnsensor
 • Gearshift paddles

Leveres med

 • Sommer- og vinterhjul
 • Komplett servicehefte
 • Rest nybilgaranti 100 000km/60mnd

Ford Norgesgaranti for bruktbiler dekker alle viktige komponenter på bilen: Motor, gearkasse, katalysator, styring, bremser, kollisjonsputer, klimaanlegg, varmeanlegg, hjuloppheng, radio/cd og alt elektrisk.

Sommerseth As Narvik forhandler bilmerkene Ford, Volvo og Mitsubishi. Vi tar innbytte, og tilbyr gunstige forsikrings- og finansieringsløsninger, som lån/leasing. Alle våre brukte biler har gjennomgått en kvalitetstest på vårt verksted, og leveres med bruktbilgaranti opptil 24 mnd. Bilene er til en hver tid klar for levering.

Med Narvik som trafikk- og logistikk knutepunkt, kan bilen fraktes rimelig til Oslo - Drammen - Bodø - Mo i Rana - Lofoten - Svolvær - Tromsø - Hammerfest - Alta++

Annonsen kan være mangelfull, så vi tar forbehold om feil. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger i hht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut 7-s

Kr 549 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut 7-s
KM-stand 26400 Km
Registrert dato 20/01/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2615 kg
Registreringsnummer ZA17849
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 4cf02f06-ba7f-481d-ba6e-b64891aeb0c6

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut 7-s

Kr 549 000

Eksl. omregistrering

Annet
Bluetooth;DAB+ Radio;El. Barnesikring;El. justering passasjersete;Elektrisk justèrbart førersete med minne;Gearvelger på rattet;Innfellbart tilhengerfeste;Keyless;Navigasjonssystem;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Regnsensor;Ryggekamera;To-sone klimaanlegg;Vinterdekk m/pigg;Webasto parkeringsvarmer m/fjernkontroll;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede forseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Rails;Rollo;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Stor informasjonsskjerm;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man - tor: 07.45 - 20.00

Fredag: 07.45 - 16.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Telefon
923 52 150